Dame 41 år, Nannestad

09.10.2015 18:45

Her er historien til min kunde som hadde et mål om å komme inn i sin brudekjole...igjen:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
> Hei.

 Skikkelig dårlig kondis, skikkelig dårlig trent. Alt for mye fett. Og skulle gjerne inn i brudekjolen min om 6 uker. Klarer du å finne en løsning på det ???

> Alt for glad i god mat, vin og kos.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Sånn forløp min bønn om hjelp til Linda.

 

Jeg hadde kjøpt en brudekjole i januar, og nå var sommeren på hell. Sommeren….. og kanskje også våren,  hadde passert sammen med utrolig mye god mat og godt drikke. Da jeg så skulle prøve brudekjolen 6 uker før bryllupet, merket jeg jo ganske fort at denne ei lenger passet kroppen min…

 

Svaret, fikk jeg etter bare noen minutter…….

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hei!
6 uker ja:) Hehe, knapp tid men mye kan gjøres med riktig diett og litt cardio trening hver dag.

Hadde du tenkt pt timer og en diettplan? Eller et hjemmetreningsprogram og en diettplan?

Hvor mye veier du i dag og hvor høy er du?


Mvh.
Personlig trener
Linda Cedell
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Og da vet dere….. kom jo det verste. Innrømme ovenfor noen andre hva jeg veier, og etter hvert også vise akkurat hvor dårlig trent jeg er.

Men beit det i meg, oppga alder, vekt og høyde. -Diettprogrammet kom like etter.

 

Og herregud så mye mat. Jeg har vel aldri spist så mye i hele mitt liv.

 

Jeg har alltid sagt at det er ikke det som er på tallerkenen som er mitt problem. Problemet er alt som finner veien til min munn og mage uten å ha vært innom en tallerken. Da snakker vi sjokolade, sjokolade, sjokolade, smågodt og sjokolade.  Joda, jeg er mester på å lage fete sauser, dressinger og kaloririk mat i tillegg. Men DET er liksom forbeholdt helgene. Sukker, kaker og sjokolade derimot….. Det bare måtte jeg ha hver dag.

 

Jeg fikk beskjed fra Linda om å bruker tredemølla( som jeg kjøpte i julegave til hele familien i fjor) og gå/løpe en halvtime hver dag, og holde meg strengt til dietten.

 

Og for første gang, måtte jeg jo. Bryllupet var 6 uker frem, og jeg hadde en kjole som var for liten.

 

Første turen på tredemølla ga jo gnagesår ut av en annen verden. Da var nok mannen min veldig redd for at jeg hadde tenkt å skofte resten av opplegget, og dro meg med til løpelabbet på Strømmen og kjøpte nye joggesko til meg samme dag.  Veldig flott gjort synes nok noen, men tro meg…. Dette blir brukt mot ham ved enhver anledning. «Jasså ja…… redd kjærringa di skulle forbli feit ja»……

 

Vel, uken gikk, og jeg gikk på vekta.

 

MINUS 2,5 kg. Og det beste av alt: Jeg hadde ikke savnet sjokoladen en eneste dag.

 

Dette var jo helt klart fordi jeg konstant gikk mett. Jeg rakk jo aldri å bli sulten, eller fysen før neste måltid. Jeg drakk masse vann, og etter hvert forsvant også lysten på pepsi max.

 

Uka etter skulle jeg ha min første PT time. Og jeg gruet meg som bare det. Nå skulle virkelig det bevises hvor råtten kropp jeg faktisk hadde. For det er en høy terskel. Det å stille opp i treningstøy, med dissende mage og lår, vel vitende om at kjakane dine, og deigen rundt magen ikke slutter og disse før lenge etter at selve kroppsrørelsene er over.

 

Linda var jo kjempehyggelig, og hun fortalte hun trente mot et eller annet mesterskap i fitness. Joa, det kunne jo jeg relatere meg til tenkte jeg, der jeg sto i et par gamle thigts og gubbens t-skjorte…. Jeg gikk på med friskt mot, tenkte 55 minutter er ikke så lenge,  men ble jo litt satt ut, nå hun gjentatte ganger kom med ordene….. Det var oppvarminga.

 

Joda, for hun skulle jo sjekke hva jeg kunne løfte, og hva jeg orket….. Og når jeg hadde løftet det jeg orket, vel da gjensto det 12 rep X 3. HEPP!!!!!!

 

Andre pt time, krabbet jeg ut fra låven. For hun hadde faktisk fått meg til å gå fra armhevningsposisjon og opp i spensthopp, oooooog fra situps til spensthopp. Og ikke bare et par runder… Neida, 12 X 3.

 

Det er visst noen navn på disse øvelsene, men fellesbenevnelsen er JÆVELIG!!!!

 

….. Skulle få opp pulsen min var forklaringa. Akkurat som den ikke var høy nok!

 

Men kiloene rant av, og  2 uker før bryllupet, måtte jeg kutte treningen faktisk…… For hahahaha…kjolen skulle jo passe. Og med den farten, så jeg for meg at den ikke kom til å henge på. Så på 4 uker, hadde jeg tatt av 6 kg.

 

Og det på å spise enorme mengder mat og ikke savne sjokoladen i det hele tatt. For den treninga,-- vel, den kommer man seg alltids gjennom. Det er kun en time med helvete. Men de resterende timene av døgnet, må også kunne passere uten å føle at man konstant forsaker noe.

 

Og det gjør man, altså forsaker noe. Når man tar en pulverkur, eller slankesuppekur, eller 3/2 dietten, eller hvilken som helst annen kur.

 

Mine utallige kurer, der jeg har liggi på mellom 600-900 kcal, er for alltid over. Og nå, 3 uker etter bryllupet, har jeg nok ikke gått ned så mye mer i vekt, MEN jeg har til sammen gått ned 9 cm rundt bilringen. Og kroppen blir fastere, jeg kjenner jeg har styrke i låra og jeg har fått skuldre! Ryggfettet henger ikke lenger i en valk som møtes i midten, det ligger ikke valker over bh stroppen og kjakane disser ikke lenger.

 

Så nå som PT timene mine er brukt opp, kan jeg jo ikke gi meg. Så nå er det BOOTCAMPFIT. Kom heseblesende inn sånn midt i «sesongen», men har tenkt å bli. For er det en ting som viktig, så er det å innimellom komme seg ut fra sin egen komfort sone. Joda, jeg kan trene hjemme, men ærlig talt. Jeg er 40 år, og når jeg ikke har klart å trene meg selv til nå, kan like gjerne Linda trene meg. For det gir hvertfall resultater. Og godteriet…. Det er begrenset til lørdag!!!

 

Og joda, det er alltid en ulempe ved alt, og ulempen her er at puppa, DE BLIR MINDRE.

 

Akk, men da har jeg funnet løsningen. Trene rumpa. For om puppa blir borte, vel da har mannen fortsatt noe å tafse på. Og hvem sier vel nei takk til en flott stuss???"